Slotmachine

Algemene omschrijving

Horizontale slot machine: vlieg horizontaal door het windvenster en doe een halve axel (KICK-TURN) met uw binnenste hand (de bovenste vleugel) vooraleer je het midden van het windvenster bereikt. Zodra de kite op de buik ligt (dat is voor de halve axel compleet is!!!), trek scherp met de binnenste hand (opnieuw dus) en duw voorwaarts met de andere hand, hierdoor gaat de kite in een vlakke 360°spin. De tweede ruk komt onmiddellijk na de eerste. Vertikale slot machine: vlieg met de neus omlaag (krachtig!) aan de rand van het windvenster, met de neus lichtjes naar buiten gericht. Doe een halve axel met de binnenste hand en trek opnieuw als de kite op de buik ligt, je krijgt dan opnieuw een 360° spin. Haakse slot machine: vlieg de kite omlaag in een hoek van 45°. Doe een halve axel met de binnenste hand en trek opnieuw als de kite plat op de buik ligt, je krijgt dan opnieuw een 360° spin. Dit is ongeveer hetzelfde als de vertikale slot machine, alleen kan je deze zeer snel uitvoeren.

Tricksparty omschrijving

De SLOTMACHINE wordt ingezet vanuit een horizontale vlucht. De kite wordt vlak getrokken (buik omlaag, neus wegwijzend) en dan in een 360° rotatie getrokken. De UIT is in dezelfde richting als de vliegrichting bij de inzet.

Aandachtspunten voor de beoordeling

Horizontale IN en UIT. Vlakke 360° rotatie in het midden van het venster zonder hoogte verlies.

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

Christian Derefat met een Vortex:

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

De tutorial van Randy Greenway:

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

   

Iedereen overal welkom:


Door de CoViD-19 crisis is het opstellen van een kalender een onzekere zaak. Zodra een activiteit kan/zal doorgaan staat die hier in het rood en is deze boodschap verdwenen.


18 april 2020 Derde -[ZATERDAG]- Zeebrugge


1/2/3 mei 2020 Tricks Party weekend Zeebrugge

17 mei 2020 Derde zondag Zeebrugge

21 juni 2020 Derde -[ZATERDAG]- Zeebrugge

19 juli 2020 Derde zondag Zeebrugge

16 augustus 2020 Derde zondag Zeebrugge

20 september 2020 Derde zondag Zeebrugge

18 oktober 2020 Derde zondag Zeebrugge

15 november 2020 Derde zondag Zeebrugge

20 december 2020 Derde zondag Zeebrugge

 

 

 
 
   
© @Tweelijners